Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Στοίχημα Serie A: ΛΑΤΣΙΟ – ΙΝΤΕΡ


ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 13-18-13
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΑΤΣΙΟ-ΙΝΤΕΡ 3-1

ΛΑΤΣΙΟ: Δίκαιο το 0-0 που πήραν οι Λατσιάλι στη Μπολόνια, αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν βγήκαν με αξιώσει μπροστά. Στα αρνητικά η αποβολή του ανεβασμένου τελευταία επιθετικού Κοζάκ στο 86’ με δεύτερη κίτρινη. Διεύρυνε ωστόσο το αήττητο σερί σε 5 αγωνιστικές (3-2-0), ανεβαίνοντας και πάλι στην 4η θέση, τρεις πίσω από τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει κάνει κάστρο το Ολίμπικο φέτος, αφού στα 8 παιχνίδια εντός μόνο Τζένοα και Τορίνο έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμούς και αυτούς μετά-κόπων-και-βασάνων. Τιμωρημένος ο ενίοτε βασικός δεξιός μπακ Καβάντα (11 συμμ.) και ο επιθετικός Κοζάκ (7 συμμ.). Αμφίβολος ο βασικός δεξιός μπακ Κονκό (12 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ζάρατε (1 συμμ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Αντρέ Ντίας (12 συμμ.), οι μέσοι Μπρόκι (6 συμμ.), Έντερσον (5 συμμ./1 γκ.) και οι επιθετικοί Φλόκαρι (4 συμμ.), Ρόκι (3 συμμ.).



ΙΝΤΕΡ: Άκρως αποτελεσματική στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Νάπολι, κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος με τα γκολ των Γκουαρίν (8’), Μιλίτο (39’). Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο, μείωσαν στο 54’ και ανάγκασαν την ομάδα του Στραμακιόνι να κλειστεί στην άμυνα, καταφέρνοντας όμως να πάρει τελικά τη σπουδαία νίκη που την ανέβασε στη 2η θέση, 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Αμφίβολοι οι μέσοι Άλβαρεζ (8 συμμ./1 ασίστ), Όμπι (1 συμμ.), Μουντιγκάι (6 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Κίβου και οι μέσοι Στάνκοβιτς, Σνάιντερ (5 συμμ./1 γκ/1 ασίστ).


ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Η Ίντερ δε μας έχει συνηθίσει σε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας στα ντέρμπι, ενώ περιμένουμε προσεχτική τη Λάτσιο που θέλει να διατηρήσει την επαφή με την πρώτη τριάδα. Περιμένουμε λίγα γκολ απόψε στη Ρώμη. Under στο 1.85