Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Ερνέστο Βαλβέρδε: Υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορούμε να πετύχουμε.

Ακόμα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο θα προσπαθήσει να δείξει τη νέα σεζόν η Βαλένθια υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Επέστρεψαν στις πειστικές εμφανίσεις και στα τρίποντα το τελευταίο διάστημα οι "νυχτερίδες", δίνοντας τέλος στην αρνητική τους εκκίνηση.
Η ομάδα του Ισπανού τεχνικού ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι έκαμψε την αντίσταση της Χετάφε την τελευταία αγωνιστική και επικράτησε με 4-2, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2012.

"Δεν περίμενα να δώσουμε στους αντιπάλους μας τόσες ευκαιρίες για γκολ. Μέχρι τώρα, οι αναμετρήσεις μας ήταν διαφορετικές.
Από την άλλη πλευρά, αφήνουμε αυτό το ματς πίσω μας και προχωράμε προσπαθώντας να δουλέψουμε περισσότερο ως ομάδα τη νέα χρονιά. Στόχος μας το 2013 είναι περισσότερες νίκες και σκληρή προσπάθεια, επειδή υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορούμε να πετύχουμε", ανέφερε ο Βαλβέρδε.
Με τη νίκη αυτή η Βαλένθια αναρριχήθηκε στην 9η θέση της γενικής κατάταξης με 24 βαθμούς, εφτά λιγότερους από την προνομιούχο πρώτη τετράδα και εννιά περισσότερους από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Είχαν προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τη Ράγιο Βαγεκάνο με 0-1 καθώς και το τρίποντο στην έδρα της Οσασούνα με 2-0.
Επόμενος αντίπαλος για την παρέα του Πάμπλο Πιάτι θα είναι η Γρανάδα την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, με τη Βαλένθια να προσφέρεται στο 21.00 για να επικρατήσει με 3-0.