Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: Αυτή ήταν μια εμφάνιση πρωταθλητών.

Προβάδισμα τίτλου απέκτησε στη χθεσινή αγωνιστική η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Σίτι.
Οι "κόκκινοι διάβολοι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ τρεις φορές από τη Νιούκαστλ αλλά στο τέλος κατάφεραν να φτάσουν στο εντυπωσιακό 4-3, προσθέτοντας ακόμα τρεις βαθμούς στη συλλογή τους.
Η αρμάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πέτυχε το νικηφόρο τέρμα στις καθυστερήσεις, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στο "Όλντ Τράφορντ".


"Για άλλη μία φορά αποδείξαμε πως έχουμε κουράγιο. Ήμασταν τρεις φορές πίσω στο σκορ αλλά τελικά κερδίσαμε το παιχνίδι και το αξίζαμε. Το τρίτο γκολ ήταν σαν να μας... σκότωσε και δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Ποτέ όμως δεν τα παρατήσαμε και συνεχίσαμε να κάνουμε ευκαιρίες. Δεν με ενδιαφέρει τι έκανε η Σίτι αυτή τη στιγμή. Αυτή ήταν μια εμφάνιση πρωταθλητών. Ήταν απίστευτο", ανέφερε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Την ίδια ώρα η Σίτι γνώριζε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Σάντερλαντ και έμενε αρκετά πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου.

Οι "πολίτες" διαμαρτύρονται, πάντως, έντονα για τη διαιτησία καθώς υποστηρίζουν ότι το γκολ των "αγίων" ξεκίνησε μετά από φάουλ στον Ζαμπαλέτα.

"Μπορεί ο διαιτητής να... έφαγε πολύ τα Χριστούγεννα. Πρέπει να ρωτήσετε τον διαιτητή γιατί δεν έδωσε φάουλ. Ήταν απίστευτο που ούτε ο βοηθός είδε τίποτα.

Μπορεί του χρόνου να μην έρθουμε να παίξουμε εδώ. Γιατί να ξοδεύουμε λεφτά για να μας συμπεριφέρονται έτσι;", τόνισε ο προπονητής των πρωταθλητών, Ρομπέρτο Μαντσίνι.