Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Στοίχημα Primera Liga: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Οι τριγμοί συνεχίζουν στη Ρεάλ μετά από δύο μέτριες εμφανίσεις. Η χειρότερη φυσικά στο κύπελλο, όπου έχασε από τη Θέλτα εκτός έδρας με 1-2. Έπαιξε με τους περισσότερους βασικούς, αλλά οι Θέλτα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, για να σώσει κάπως την κατάσταση ο Ρονάλντο μειώνοντας στο 87’. Στο πρωτάθλημα η αξιόμαχη Βαγιαδολίδ δυσκόλεψε αρκετά τη «βασίλισσα», βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ (7’, 22’), αλλά η ποιότητα των παιχτών της, της έδωσαν μια αγχωτική νίκη με 3-2 εκτός έδρας. Ο Μπενζεμά ισοφάρισε προσωρινά στο 12’ με τον Εζίλ να της χαρίζει τη νίκη με δύο γκολ, το 2ο με φάουλ (45’, 72’). Παρέμεινε 3η και διατήρησε τη διαφορά των 5 βαθμών από τη 2η Ατλέτικο. Έχει τη 2η καλύτερη επίθεση (37) και τη 2η καλύτερη άμυνα. Μετράει 7 σερί νίκες κόντρα στην Εσπανιόλ, αήττητη στα 9 τελευταία, ΜΕ no goal τα 7 πιο πρόσφατα. Αμφίβολοι ο αμυντικός Βαράν (4 συμμ.) και ο επιθετικός Μπενζεμά (13 συμμ./3 γκ./5 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Αλμπιόλ (5 συμμ.), Μαρσέλο (6 συμμ.) και ο επιθετικός Ιγκουαΐν (10 συμμ./7 γκ./2 ασίστ).



ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Δεύτερο συνεχόμενο ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Αγκίρε στον πάγκο για την Εσπανιόλ, που δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Πήρε τραβηγμένο πέναλτι στο 13’ με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Βερντού, αλλά η κατάσταση ισορρόπησε με επίσης τραβηγμένο πέναλτι εις βάρος της στο 24’. Στην επανάληψη ο έμπειρο Σιμάο της έδωσε το προβάδισμα στο 60’ εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 39’, αλλά δέχτηκε τελικά την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Τουλάχιστον βρήκε δίχτυα μετά από τρία άσφαιρα 90λεπτα σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Αμφίβολος ο επιθετικός Ρούι Φόντε (9 συμμ.). Εκτός ο βασικός .

ΠΡΟΤΑΣΗ: Καμία στοιχηματική αξία στον άσο. Πιθανό να μη βρει δίχτυα η Εσπανιόλ, κόντρα στη Ρεάλ που θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να αλλάξει κάπως το κακό κλίμα