Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Προγνωστικά Serie B: ΤΕΡΝΑΡΑ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Προγνωστικά Serie B: Με ψυχολογία η ΛιβόρνοΤΕΡΝΑΡΑ: Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας 0-0 με την Πάντοβα, χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα, αλλά και χωρίς η ίδια να πάρει πολλά ρίσκα. Έπαιξε σχεδόν παθητικά και πρώτος της στόχος ήταν να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Επιθετικά δημιούργησε δύο καλές φάσεις από στημένα, αλλά δεν βρήκε στόχο και αρκέστηκε στον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 22 βαθμούς και βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού και το σημερινό ματς κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό, αφού αγωνίζεται με ομάδα που έχει ως καθαρό στόχο την παραμονή. Εντός έδρας έχει την δεύτερη χειρότερη συγκομιδή απ΄ όλες τις ομάδες της κατηγορίας, αφού σε δέκα ματς έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Παγια εκτός συνεχίζουν οι Ντι Ντέο, Πιζακάνε και Μεκαριέλο, ενώ αμφίβολος είναι ο βασικός φορ Νολέ.



ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ: Σε κακή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, που την περασμένη αγωνιστική υποδέχθηκαν στην έδρα τους την Τσεζένα και ηττήθηκαν εύκολα με 3-1. Πολύ κακό το ξεκίνημα για την Προ Βερτσέλι, που βρέθηκε στο ημίχρονο να κυνηγάει διαφορά δύο τερμάτων, ενώ είχε γλιτώσει κανά δύο φορές και τα χειρότερα. Κάπως ισορρόπησε στο δεύτερο μέρος, που η αντίπαλος της άφησε χώρους, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική και να φοβίσει την αντίπαλο ότι είναι ικανή για την ανατροπή. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί ματς που η ομάδα αγνοεί την χαρά της νίκης και βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, με μόλις 15 βαθμούς μετά από 21 αγωνιστικές. Είναι μέσα στα πρώτα φαβορί για τον υποβιβασμό και αν δεν ενισχυθεί τον Γενάρη δύσκολα θα καταφέρει να σώσει την παρτίδα. Εκτός έδρας είναι απογοητευτική, αφού σε δέκα ματς έχει οκτώ ήττες και δύο ισοπαλίες. Τρεις τιμωρημένοι σήμερα(Ρανελούτσι, Ρίνι, Ρόσο), ενώ πάγια εκτός είναι οι Πιρές, Μάζι και Σκάλια.

Προγνωστικά: Ευκαιρία για την Τερνάρα να εκμεταλλευτεί την έδρα της και τις πολλές απουσίες της φιλοξενούμενου και να πάριε μία νίκη που θα την απομακρύνει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Άσσος.