Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Δικαιωμένος ο Λόρενς

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ εμφανίζεται ο Λίαμ Λόρενς.
Ο άσος του "δικεφάλου" αισθάνεται σαν "βασιλιάς" στη Θεσσαλονίκη, απολαμβάνοντας στο έπακρο την αγάπη των φίλων της ομάδας.

"Πραγματικά ήταν μια μεγάλη αλλαγή για μένα να φύγω από το αγγλικό ποδόσφαιρο και να βρεθώ σ' έναν μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα. Από την αρχή το αντιμετώπισα ως πρόκληση και αισθάνομαι χαρούμενος και δικαιωμένος που πήρα αυτή την απόφαση.


Ήξερα για το μεγάλο πάθος των Ελλήνων και για το ποδόσφαιρο. Ό,τι και να περιμένεις όμως δεν συγκρίνεται μ' αυτό που βιώνεις στην πραγματικότητα. Οι οπαδοί μας είναι τρελοί! Σε κάνουν να αισθάνεσαι βασιλιάς, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην καθημερινότητά σου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιρλανδός.

Στη συνέχεια ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κάρντιφ στάθηκε και στην μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ, που συνοδεύτηκε από πειστικές εμφανίσεις παρά τη δύσκολη εκκίνηση.

"Ήταν ένα 'γεμάτο' διάστημα, από την άποψη των γεγονότων. Ήρθα χωρίς προετοιμασία με την ομάδα, προσπάθησα πολύ να φτάσω στο επίπεδο των συμπαικτών μου, ίσως αυτό μου προκάλεσε μια μεγαλύτερη πίεση.

Ίσως γι αυτό κάποιες στιγμές μου βγήκαν νεύρα ή τραυματισμοί. Πάντως κατάλαβα αμέσως τι θέλει ο προπονητής μου από μένα και προσπάθησα να το υπηρετήσω. Σίγουρα περιμένω να είμαι πολύ καλύτερος στο μέλλον".

Τέλος, ο 31χρονος δε δίστασε να συμβουλέψει τους νεαρότερους συμπαίκτες του για την εικόνα που πρέπει να παρουσιάσουν το επόμενο διάστημα.

"Σίγουρα θα τους συμβούλευα να μην σταματήσουν να ζητούν από τον εαυτό τους το 150% σε κάθε προπόνηση, σε κάθε ματς. Να ζουν την κάθε μέρα της επαγγελματικής τους καριέρας ως δώρο και να νιώθουν τυχεροί που τους δίνεται η δυνατότητα να ζήσουν από το ποδόσφαιρο.

Να μην αισθανθούν ποτέ ότι έφτασαν στην κορυφή, γιατί η πτώση θα είναι απότομη. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο όμορφο άθλημα. Αν το σεβαστείς, θα σε ανταμείψει", κατέληξε.