Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Primera Division: Μιλάει η έδρα στο Βαγιαδολίδ-Σοσιεδάδ

Η αγωνιστική αυλαία της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ισπανίας, πέφτει με το Βαγιαδολίδ-Σοσιεδάδ, όπου η γηπεδούχος έχει τον πρώτο λόγο, ελέω έδρας. 

22:30 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Η Βαγιαδολίδ προηγήθηκε νωρίς νωρίς (μόλις στο 8') στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μάλαγα, όμως στη συνέχεια... εξαφανίστηκε από το γήπεδο, δίνοντας χώρους στην αντίπαλο, κάτι που η ομάδα της Ανδαλουσίας εκμεταλλεύτηκε με σκοπό να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη με 2-1. Τώρα υποδέχεται στο γήπεδό της κακή εκτός Σοσιεδάδ και θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα ώστε να πάρει το τρίποντο. Μόλις μια ήττα έχει εντός η Βαγιαδολίδ. Δεν υπολογίζονται οι Μανούτσο, Ρούμπιο και Σάστρε.


Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι στο «Ανοέτα» κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η Σοσιεδάδ δικαιούταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως έπεσε θύμα του εκπληκτικού Φαλκάο, ο οποίος σημείωσε το νικητήριο γκολ (1-0) με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Εκτός έδρας απογοητεύουν οι Βάσκοι και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι δεν έχουν κερδίσει μακριά από το γήπεδό τους, από τον περασμένο Ιανουάριο. Εκτός οι Μπράβο και Θουρουτούθα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μέχρι στιγμής η Βαγιαδολίδ δείχνει να εκμεταλλεύεται σωστά τον παράγοντα έδρα, καθώς στηρίζει πολλά στο γήπεδό της για την επίτευξη των στόχων της. Η κακή εικόνα που παρουσιάζει η Σοσιεδάδ μακριά από το «Ανοέτα» μας κάνει να μην την εμπιστευόμαστε και γι' αυτό ρισκάρουμε στον άσο.