Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Preview Primera Liga:ΜΠΕΤΙΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 6-6-20
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΕΤΙΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2-1

ΜΠΕΤΙΣ: Δε δυσκολεύτηκε να κλείσει τους διαδρόμους στην Οσασούνα στην εκτός έδρας αναμέτρηση την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν ήταν τόσο απειλητική όσο χρειαζόταν για να φύγει με το διπλό. Δεύτερο ματς χωρίς ήττα και χωρίς να δεχτεί γκολ. Έπεσε πάντως στην 6η θέση, με Σεβίλλη και Ρεάλ να βρίσκονται μπροστά της στο +1. Οι 10 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Βαλένθια έληξαν over, με τις 9 να είναι γκολ-γκολ. Μοναδική απουσία ο τερματοφύλακας Φαμπρίτσιο (2 συμμ.)


ΕΝΤΟΣ: 2-0-2
ΓΚΟΛ: 6-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Καλή η εβδομάδα που πέρασε για τη Βαλένθια που επικράτησε της Μπιλμπάο με 3-2 εντός έδρας και πήρε σπουδαίο διπλό κόντρα στη φετινή έκπληξη του Τσάμπιονς Λιγκ, ΜΠΑΤΕ. Η νίκη στο πρωτάθλημα προήλθε με μεγάλη ανατροπή, αφού οι νυχτερίδες ισοφάρισαν στο 88’ και πήραν τη νίκη στο 90’. Στο 26’ ο Σολδάδο είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με πέναλτι, ενώ ο ίδιος παίχτης στο ματς στη Λευκορωσία πέτυχε χατ-τρικ, με τη Βαλένθια πλέον να ισοβαθμεί με ΜΠΑΤΕ και Μπάγερν στους 6 βαθμούς. Έχει 4 νίκες στα 5 τελευταία σε Ισπανία και Ευρώπη και έχει βελτιώσει την αρχική της μέτρια εικόνα, φτάνοντας τους 11 βαθμούς και απέχοντας 2 από την 6η θέση. Τα 5 από τα 6 τελευταία της ήταν no goal. Πολύ κακή η παρουσία της εκτός έδρας φέτος, έχοντας 3 ήττες σε 4 εξόδους, πετυχαίνοντας μόλις 1 γκολ (και τα 4 ήταν under). Τιμωρημένος ο πολυσύνθετος μέσος Φεγκουλί (6 συμμ./3 γκ.), αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Ματιέ (3 συμμ.), παραμένει εκτός ο μεσοεπιθετικός Κανάλες.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-3
ΓΚΟΛ: 1-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Και οι δύο ομάδες δείχνουν ότι έχουν αξιώσεις για καλύτερη πορεία αλλά δεν έχουν πείσει με τη μέχρι τώρα παρουσία τους. Θα ακολουθήσουμε την παράδοση, που θέλει τα ματς των 2 ομάδων στο Βιγιαμαρίν να έχουν πολλά γκολ. Over