Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Πλησιάζει την τριάδα η Μόναχο

Να συνεχίσει την αναρρίχηση προς την άνοδο θα επιχειρήσει η Μόναχο 1860, η οποία υποδέχεται την Άουε στη 10η αγωνιστική της Zweite Liga.

Τέλος στο νικηφόρο σερί της έβαλε η Μόναχο 1860, η οποία ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Χέρτα την τελευταία αγωνιστική και εμφάνισε το τρίτο over στα έξι τελευταία της παιχνίδια, με ένα ακόμα απόψε να προσφέρεται στο 1,80.
Είχαν προηγηθεί για τους γηπεδούχους τα τρίποντα επί των Σαντχάουζεν και Ίνγκολσταντ με 4-0 και 2-0 αντίστοιχα.


Έτσι, μετά το πέρας των πρώτων εννιά αγωνιστικών οι γηπεδούχοι φιγουράρουν στα ανώτατα κλιμάκια της γενικής κατάταξης με 16 βαθμούς, κάνοντας βάσιμα όνειρα για άνοδο στην Bundesliga.
"Σύμμαχο" απόψε θα αποτελέσει για τον ιστορικό σύλλογο και η παράδοση, που τον θέλει να παραμένει αήττητος στις έξι τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Άουε (τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες), με ένα ακόμα τρίποντο απόψε να προσφέρεται στο 1,44.


Έσπασε το αρνητικό σερί την τελευταία αγωνιστική η Άουε, η οποία επικράτησε με 3-1 επί της Ρέγκενσμπουργκ και εμφάνισε το δεύτερο συνεχόμενο over.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα, που τους έχουν ρίξει στα κατώτατα κλιμάκια της γενικής κατάταξης με οκτώ βαθμούς, μία ανάσα από τον πάτο της βαθμολογίας.

Εκτός έδρας η παρέα του Κάρστεν Μπάουμαν χάνει σημαντικό μέρος της δυναμικής της καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις μετράει ισάριθμες ήττες.