Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ασταμάτητη με Φαλκάο

Σκορ πρόκρισης θα επιδιώξει να πάρει η Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Χαέν για τη φάση των "16" του Copa del Rey.

Θα σταματήσει άραγε πουθενά το "τρένο" των Μαδριλένων που μετρούν έντεκα συνεχόμενες νίκες εντός και εκτός ισπανικών συνόρων;

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο και η παρέα του δεσπόζουν στην κορυφή της Primera Division, ισοβαθμώντας με την Μπαρτσελόνα, ενώ βρίσκονται και στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου του Europa League.


Ο Κολομβιανός επιθετικός έχει πάρει από το χέρι την ομάδα του και την οδηγεί εκ του ασφαλούς, έχοντας πετύχει σημαντικά τέρματα.

Οι αποψινοί φιλοξενούμενοι δίνουν τον πρώτο εφετινό τους αγώνα για το κύπελλο και θα προσπαθήσουν να "καθαρίσουν" την… μπουγάδα από τον πρώτο αγώνα.

Οι οικοδεσπότες γνωρίζουν ότι δε θα έχουν εύκολο έργο σε αυτή τη φάση του θεσμού και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό δίχως ιδιαίτερο άγχος.

Μετρούν τέσσερις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία στα έξι τελευταία παιχνίδια τους για την 3η κατηγορία και είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για την άνοδο.

Στους προηγούμενους γύρους του Copa del Rey, πάντως, απέκλεισαν σε μονά ματς την Κάουνταλ Ντεπορτίβο (2-0) και τη Νόζα (1-0).

Οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί δύο φορές στο παρελθόν στην Segunda Division, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να ανακηρύσσεται ισάριθμες φορές νικήτρια.