Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Λίβερπουλ — Γουέστ Χαμ προγνωστικά

 

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ στο Άνφιλντ στην αναμέτρηση του τρίτου γύρου του Carabao Cup την Τετάρτη. Οι Κόκκινοι υπερασπίζονται τον τίτλο καθώς σήκωσαν το τρόπαιο στον τελικό της περασμένης σεζόν.

Αυτό ήταν το τελευταίο τρόπαιο για τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έφυγε από τον σύλλογο τον Μάιο. Ταυτόχρονα, αυτή είναι η πρώτη ευκαιρία για τον νέο μάνατζερ Αρνέ Σλοτ. Το ξεκίνημά του ήταν καλό, πέντε νίκες και μία ήττα. Σε όλα τα προηγούμενα ματς είχε την μικρότεερη απόδοση στις εταιριες στοιχηματων. Η Λίβερπουλ κατάφερε να κερδίσει τις Ίπσουιτς, Μπρέντφορντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπόρνμουθ στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς και τη Μίλαν της Serie A στο Champions League. Η μοναδική ήττα ήρθε στο Άνφιλντ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Σλοτ θα ήθελε να αποφύγει άλλη μια εντός έδρας ήττα, αλλά η εναλλαγή των παικτών είναι επίσης σημαντική. Η επίσκεψη στη Γουέστ Χαμ πρέπει να επιτρέψει στον καλοκαιρινό απόκτημα Φεντερίκο Κιέζα να κάνει το πρώτο του ξεκίνημα για τη Λίβερπουλ.

Ο Τζο Γκόμεζ και ο Κουάνσα πρέπει να ξεκινήσουν στην καρδιά της άμυνας, μαζί με τους Μπράντλεϊ και Τσιμίκα στα πλάγια. Ο Άλισον Μπέκερ αξιολογείται ως αμφίβολος με μυϊκό τραυματισμό, αλλά ο Καοϊμχίν Κέλεχερ αναμενόταν πάντα να παίρνει το νεύμα στο γκολ για τους αγώνες κυπέλλου. Ο Χάρβεϊ Έλιοτ παραμένει μακροχρόνια απών.

Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε τη σεζόν κάτω από τις προσδοκίες, με μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Και οι τρεις ήττες ήρθαν εντός έδρας, αν και οι αντίπαλοι ήταν πολύ δυνατοί — η Μάντσεστερ Σίτι και η Άστον Βίλα, δύο συμμετέχοντες στο Champions League, συν μια άλλη ευρωπαϊκή συμμετέχουσα, την Τσέλσι.

Ο νέος προπονητής Γιούλεν Λοπετέγκι, ο οποίος αντικατέστησε τον Ντέιβιντ Μόγιες, αισθάνεται ήδη κάποια πίεση. Οι φίλαθλοι δεν είναι ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα και λίγες ακόμη ήττες θα μπορούσαν να προκαλέσουν την αλλαγή του.

Ο Ισπανός προπονητής χρειάζεται νίκη, αλλά δεν θα είναι εύκολο εδώ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει στο Άνφιλντ μόνο μία φορά στις τελευταίες 55 επισκέψεις τους σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων τριών ήττων σε αυτή τη διοργάνωση.

Περιμένω από τον Λοπετέγκι να ξεκουράσει μερικούς από τους βασικούς παίκτες για τη σύγκρουση του Σαββάτου με την Μπρέντφορντ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η πλειοψηφία των παικτών του είναι έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι, αλλά η απουσία του επιθετικού Νίκλας Φύλκρουγκ είναι μεγάλο μειονέκτημα. Είναι εκτός με τραυματισμό στη γάμπα και ίσως αυτός είναι ο λόγος για τα κακά αποτελέσματα της Γουέστ Χαμ.

Ο επιθετικός Μάικλ Αντόνιο αναμένεται να ηγηθεί της γραμμής, με την υποστήριξη των Μπόουεν και Κούντους.

Προγνωστικά Λίβερπουλ — Γουέστ Χαμ:

Η Λίβερπουλ έχει πέντε νίκες στα πρώτα έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις και θα προσπαθήσει να πάρει άλλη μία. Ο Σαλάχ και ο Ντιάζ θα πρέπει να ξεκουραστούν, αλλά ο Σλοτ έχει ποιοτικούς αντικαταστάτες στους αναπληρωματικούς. Ωστόσο, δεν θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο για την άμυνα της Λίβερπουλ. Ο Γκόμεζ και ο Κουάνσα έχουν λίγα λεπτά αυτή τη σεζόν και οι επιθετικοί του Μόγιες θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την απουσία των Φαν Ντάικ και Κονάτε. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν στο Άνφιλντ.

Λίβερπουλ vs Γουέστ Χαμ Pick: Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν — Ναι @ 1,80 στις εταιριες στοιχηματων