Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Επικίνδυνοι έξοδοι για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό


Επικίνδυνα εκτός έδρας ματς για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό την Κυριακή στην Σούπερ Λιγκ

Γεία χαρά σε όλους, σήμερα Κυριακή το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι πιο βατό, σε σχέση με χτες Σάββατοπου μας δυσκόλεψε αρκετά και επίσης δεν έλειψαν οι εκπλήξεις και τα αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα με τους παίκτες να βγαίνουν μάλλον χαμένοι από τις προβλέψεις στοίχημα. Σήμερα, η Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται με 4 ματς, με τους δύο αιώνιους αντιπάλους να δοκιμάζονται σε δύσκολες έδρες, ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη με τον Πλατανιά, ενώ ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ, στα υπόλοιπα πρωταθλήματα υπάρχουν φαβορί σε καλές αποδόσεις και μπορούν να συνδυαστούν σημεία και over – under, πάμε κατευθείαν να δούμε τις προβλέψεις στο στοίχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Μπορεί ο Ολυμπιακός, ανοικτό ματς στην Κρήτη, Νίκη επιτέλους για την Ξάνθη 

Στο τελευταίο χρονικό ματς στα Γιάννενα ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και θέλει να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού. Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ πήρε μεγάλο διπλό στο Περιστέρι με 0-2, παίζοντας έξυπνα, δίνοντας χώρους, αξιοποιώντας με αυτό τον τρόπο τις αντεπιθέσεις. Με αυτή την νίκη ο ΠΑΣ ανέκτησε την χαμένη ηρεμία που είχε επέλθει στο στρατόπεδο της μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα και αποχωρήσεις βασικών παικτών του. Από την άλλη ο Ολυμπιακός, μετά το επιβλητικό 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης είναι στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, όμως στο πρωτάθλημα δείχνει να ζορίζεται το τελευταίο διάστημα, καθώς δεν πείθει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις του, μετά την ισοπαλία στην Κρήτη με τον Πλατανιά, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε δύσκολα με 1-0 την Ξάνθη, που είχε ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα στο ματς. Τις δύο προηγούμενες χρονιές έχει φύγει από τα Γιάννενα με σκυμμένο το κεφάλι αφού το 2014 έχασε με 2-0, ενώ το 2015 έχασε με 3-1, φέτος είναι υποψιασμένος και θα πάει να πάρει την νίκη, το διπλό μπορεί να αποτελέσει το στήριγμα της ημέρας, το διπλό βρίσκεται σε απόδοση 1,40 στον stoiximan.gr
Νωρίτερα, στην Κρήτη ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Πλατανιάς, ενώ αποδίδει καλά στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορεί να πάρει τις νίκες, στα έξι τελευταία ματς έχει 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ, αυτό με τον Ολυμπιακό, την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσσαλονίκη έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλής παρότι ήταν καλύτερος και χάνοντας πολλές ευκαιρίες να πάρει την νίκη. Σαφώς βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός από παιχνίδι σε παιχνίδι, όσο πάει και σκαρφαλώνει στη βαθμολογία, όμως στο κύπελλο δυσκολεύτηκε αρκετά, μένοντας στο 0-0 μεσοβδόμαδα με τον Ατρόμητο. Συνεχίζεται η ενίσχυση των «πρασίνων», οι οποίοι με το Στραματσόνι στον πάγκο φαίνεται να βρίσκουν ρυθμό και την προηγούμενη κέρδισαν εκτός έδρας τον Λεβαδειακό με 0-2 κάνοντας πολλές τελικές προσπάθειες για γκολ. Σήμερα, αναμένω ανοικτό ματς με πολλά γκολ, αφού οι ομάδες μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, το over 2,5 βρίσκεται σε εξαιρετική απόδοση στο 2,55 στην vistabet.gr και αξίζει να παιχτεί στις προβλέψεις στοίχημα.
Η Ξάνθη υποδέχεται τον Ηρακλή και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να μπορέσει να ανέβει βαθμολογικάγια την δύσκολη συνέχεια. Αρκετά βελτιωμένη η Ξάνθη το τελευταίο διάστημα, παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και το μόνο που της λείπει είναι το αποτέλεσμα, στα έξι τελευταία έχει 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, την προηγούμενη ηττήθηκε στο Καραϊσκάκη, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Το κλίμα στο «Γηραιό» δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, η ομάδα φωνάζει για μεταγραφές, αυτές δε γίνονται και κάπως έτσι ο Ηρακλής βαδίζει με ρόστερ Φούτμπολ Λιγκ συν το πολυβόλο της ομάδας, Βέλλιο. Οι «κυανόλευκοι» έχουν κερδίσει μόνο την Καλλονή στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, μεσοβδόμαδα για το κύπελλο Ελλάδας έχασε εύκολα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 4-1 και πλέον δεν έχει ελπίδες πρόκρισης. Η βελτιωμένη Ξάνθη μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και τα προβλήματα του Ηρακλή και να επιστρέψει στις νίκες, ο άσσος μας προσφέρεται σε απόδοση 1,70 στην Sportingbet.gr
Νωρίς το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ υποδέχεται την Βέροια και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, παραμένοντας στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το μήνα Ιανουάριο η ΑΕΚ, καθώς μετράει 7 στις 7 νίκες, ενώ και στο κύπελλο Ελλάδας πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης το απόγευμα της Πέμπτης κόντρα στον Ηρακλή, τον οποίο κέρδισε με το ευρύ 4-1 και πηγαίνει στη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας βρισκόμενη με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του κυπέλλου. Στο τιμόνι της Βέροια βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος άφησε τον Πανθρακικό και θα πραγματοποιήσει σήμερα το ντεμπούτο του, η νέα ομάδα του πάντως αγνοεί τη νίκη στα έξι επίσημα ματς που έδωσε στο νέο έτος (0-1-5) και το κλίμα στην ομάδα μόνο καλό δεν είναι. Η Βέροια διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της Σούπερ Λιγκ με έντεκα τέρματα και δεν πρέπει να αισθάνεται άνετα όσον αφορά την παραμονή της. Πολλά τα προβλήματα για τον Ελευθερόπουλο, καθώς δε μπορεί να υπολογίζει στους μακροχρόνια τραυματίες Μπαλάφα, Καλί, Γιουσούφ και Βεργώνη, ενώ σταθερά εκτός μένουν οι Λόπες και Αμπντούν και Μπατιόν. Η φορμαρισμένη ΑΕΚ με την βελτιωμένη αμυντική της λειτουργία μπορεί να πάρει την νίκη και να μην δεχτεί κάποιο γκολ ,έτσι ο άσσος και το όχι γκολ μπορεί να πονταριστεί στις προβλέψεις στοίχημα με απόδοση 1,65 στον Stoiximan.gr
Στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον Λεβαδειακό σε ένα ισορροπημένο ματς με τις δύο ομάδες να απέχουν 5 βαθμούς. Η πεντάρα από τον Ολυμπιακό για τον θεσμό του κυπέλλου έφερε εξελίξεις στον Αστέρα Τρίπολης, λύθηκε το συμβόλαιο του κόουτς Στάικου Βεργέτη, ο οποίος όμως θα προσφέρει τις υπηρεσίες τους στους Αρκάδες από άλλο πόστο. Προσωρινός προπονητής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Δημήτρης Τερεζόπουλος. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στην λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της 5η θέσης με τον Πανιώνιο. Δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη μέσα στο 2016 ο Λεβαδειακός, στο πιο πρόσφατο ηττήθηκε εύκολα από τον Παναθηναϊκό με 0-2 στη Λιβαδειά. Καλύτερος όταν αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό του, έχει την τέταρτη καλύτερη συγκομιδή σε εκτός έδρας ματς στη Σούπερ Λιγκ (4-1-4), ενώ έχει σκοράρει και στις τέσσερις τελευταίες εξόδους του. Σήμερα, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και μας χαρίσουν το γκολ γκολ που δίνεται σε πολύ καλή απόδοση στο 2,55 στην Mybet.gr

Κερδίζουν Γιουβέντους και Νάπολι

Στην Σεριε Α στην Ιταλία η Κιέβο υποδέχεται την φορμαρισμένη Γιουβέντους που δίνει μάχη να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι παίκτες του Αλέγκρι βρίσκονται στην καλύτερη φάση της φετινής σεζόν και έχουν ήδη πλησιάσει την κορυφή στους δύο βαθμούς, κάτι που πριν δύο μήνες έμοιαζε χαμένη υπόθεση, μετρούν 11 συνεχόμενες νίκες πηγαίνοντας στην κορυφή με σπασμένα φρένα. Η Κιέβο βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, στα έξι τελευταία ματς έχει μόλις μία νίκη και σήμερα δύσκολα θα μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα σταματώντας την Γιουβέντους. Το διπλό της Γιουβέντους είναι ισχυρό, μας προσφέρεται σε απόδοση 1,55 στην Goalbet.gr και μαζί με το διπλό του Ολυμπιακού είναι μία δυνατή δυάδα για τα δελτία στοιχήματος μας.
Η πρωτοπόρος Νάπολι υποδέχεται την Έμπολι και θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης για να παραμείνει στην πρώτη θέση, προέρχεται από πέντε συνεχείς νίκες με επιβλητικά σκορ. Θετικότατη η φετινή πορεία της Έμπολι και δικαίως βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, σήμερα όμως τα πράγματα είναι δύσκολα και δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι θετικό σήμερα. Ο άσσος και το over 2,5 συνδυαστικά σε απόδοση 1,80 στην Vistabet.gr έχει αξία.

Ρεάλ με πολλά, Παρί με λίγα

Για την Πριμέρα Ντιβιζίον η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Εσπανιόλ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την εκτός έδρας γκέλα με την Μπέτις. Η Εσπανιόλ είναι πολύ αδύναμη εκτός έδρας με ρεκόρ 2-09 και γκολ 10-23 και δύσκολα θα μπορέσει να αντισταθεί στην ορμή της Ρεάλ στην Μαδρίτη. Ο άσσος είναι πολύ μικρός, αν όμως συνδυαστεί με το over 3,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,75 στην Expekt.gr και μπορεί να παιχτεί.
Τέλος, σε αντίθεση με την παραπάνω αναμέτρηση, η Παρί Σεν Ζερμέν που δοκιμάζεται στη έδρα της μισητής Σεντ Ετιέν μπορεί να κερδίσει σχετικά εύκολα, όχι όμως με πολλά γκολ αφού η γηπεδούχος είναι ντεφορμέ και θα παίξει φουλ άμυνα, το διπλό & το under 3,5 βρίσκεται σε απόδοση 2,10 στην Sportingbet.gr και πρέπει να είναι μέσα στο σημερινό μας παιχνίδι.

Προβλέψεις στοίχημα στο πάμε στοίχημα

  • ΠΑΣ Γιάννενα – Ολυμπιακός # 2 σε απόδοση 1,40 (Stoiximan.gr)
  • Ξάνθη – Ηρακλής # 1 σε απόδοση 1,70 (Sportingbet.gr)
  • ΑΕΚ – Βέροια # 1 & no goal σε απόδοση 1,65 (Stoiximan.gr)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ # 1 & over 3,5 σε απόδοση 1,75 (Expekt.gr)
  • Κιεβο – Γιουβέντους # 2 σε απόδοση 1,55 (Goalbet.gr)
  • Σεντ Ετιέν – Παρι Σεν Ζερμέν# 2 & under 3,5 σε απόδοση 2,10 (Sportingbet.gr)

Προβλέψεις στοίχημα στο πάμε στοίχημα σε over, under και γκολ γκολ

  • Πλατανιάς – Παναθηναϊκός # over 2,5 με απόδοση 2,30 (Vistabet.gr)
  • Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός # γκολ γκολ με απόδοση 2,55 (MyBet.gr)
  • Νάπολι – Έμπολι # 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,80 (Vistabet.gr)
Βρείτε εδώ όλες τις νόμιμες εταιρείες στοιχημάτων με άδεια στην Ελλάδα