Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Μέτριο ξεκίνημα για Έσμπιεργκ


Η Άαρχους υποδέχεται την Έσμπιεργκ για την 7η αγωνιστική της Superligaen, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν πολλά κενά στην άμυνα.
Η Άαρχους είναι πέμπτη, με δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, προερχόμενη πάντως από σπουδαία ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Κοπεγχάγη, ένα σκορ που προσφέρεται στο 12.00 στο πάμε στοίχημα για να επαναληφθεί σε αγώνα της και σήμερα.
Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά ευάλωτη άμυνα, μετρώντας έντεκα γκολ ενεργητικό και δέκα γκολ παθητικό, τη στιγμή που πάντως το ενδεχόμενο να αποτελέσουν απόψε τη μοναδική ομάδα που θα σκοράρει προσφέρεται στο 4.50.
Έχουν να επιδείξουν πέντε over (83.3%) και ένα under (16.7%), με τα τελευταία να προσφέρονται στο 2.10 για να... μειώσουν.
Η Έσμπιεργκ, από την άλλη πλευρά, με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, είναι ενδέκατη και πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσει να ανακάμπτει, αν δε θέλει να κινδυνεύσει με υποβιβασμό.
Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο εντός έδρας 1-1 με τη Μίντιλαντ την περασμένη Κυριακή, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να σκοράρουν και σήμερα σε ματς τόσο οι ίδιοι όσο και αντίπαλοί τους προσφέρεται στο 1.57.
Παρουσιάζουν και αυτοί πολλά κενά στην άμυνα, έχοντας δεχτεί έντεκα γκολ, ενώ έχουν πετύχει μόλις έξι,
Η προϊστορία είναι υπέρ της Έσμπιεργκ, με 16 νίκες, έναντι δώδεκα της Άαρχους και επτά ισοπαλιών, με το ενδεχόμενο μίας όγδοης ενώ στο ημίχρονο θα προηγούνται οι οικοδεσπότες να προσφέρεται στο 13.00.