Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ο Νεϊμάρ άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη απέναντι στη Σοσιεδάδ.

 
 
Και πώς θα μπορούσε να συμβαίνει διαφορετικά, αφού η Μπαρτσελόνα είναι πλέον αγκαλιά με τον τίτλο στην Primera Division;

Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν και της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νου» με 2-0, χάρη σε τέρματα των Νεϊμάρ (51') και Πέδρο (85'), αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με το 2-2 της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Βαλένθια φέρνει την ομάδα του Λουίς Ενρίκε στο συν τέσσερα από τη δεύτερη «βασίλισσα», ενώ εκκρεμούν ακόμη δύο αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος.
Ο πρώην τεχνικός της Θέλτα δε θα μπορούσε παρά να είναι τρισευτυχισμένος από αυτήν την εξέλιξη, δηλώνοντας επίσης ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του απέναντι στους Βάσκους, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να τους δει να κερδίζουν ξανά με 3-0 την προσεχή Τρίτη την Μπάγερν για το Champions League προσφέρεται στο 26.00 στα προγνωστικά στοίχημα.

«Κάναμε το τέλειο παιχνίδι. Η φυσική μας κατάσταση είναι πολύ καλή αν και κάναμε μερικές αλλαγές στην σύνθεση. Ο καλύτερος τρόπος για να αμυνθούμε είναι να έχουμε την κατοχή της μπάλας στην πλευρά της αντίπαλης ομάδας.
Mε την Μπάγερν δε θα κάνουμε το λάθος να θεωρήσουμε ότι προκριθήκαμε. Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε δύσκολες στιγμές στο Μόναχο» ήταν τα λόγια του Ενρίκε.
Το ενδεχόμενο να προκριθεί η Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League προσφέρεται στο 1.015, ενώ το ενδεχόμενο να συμβεί ανατροπή του 3-0 από την Μπάγερν Μονάχου και πρόκριση εκείνης προσφέρεται σε απόδοση 21.00.