Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Πάμε Στοίχημα Προκριματικά Μουντιάλ 5ος όμιλος: ΕΛΒΕΤΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ

Πάμε Στοίχημα Προκριματικά Μουντιάλ 5ος όμιλος: Η Ελβετία το φαβορι.
 Προϊστορία: 4-1-2
Α’ Γύρος: ΚΥΠΡΟΣ-ΕΛΒΕΤΙΑ 0-0

ΕΛΒΕΤΙΑ: Τα πηγαίνει εξαιρετικά στον 5ο όμιλο, παραμένοντας αήττητη μετά από 5 αγωνιστικές (3-2-0) και έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Με την παρουσία της τα τελευταία χρόνια, οι απαιτήσεις έχουν ανεβεί και είναι, όπως όλα δείχνουν, το πρώτο φαβορί για την πρώτη θέση. Ευνοϊκά το χθεσινό αποτέλεσμα στο Αλβανία-Νορβηγία (1-1), που με νίκη σήμερα της επιτρέπει να ξεφύγει 4 βαθμούς από τους γείτονες. Στο τελευταίο της παιχνίδι, πήρε το 0-0 στην Κύπρο, αν και στην επανάληψη ήταν πολύ καλύτερη και άξιζε ένα γκολ. Το ίδιο σκορ είχε εμφανιστεί και στο προηγούμενο φιλικό που έδωσε, με την Ελλάδα. Ο Ότμαρ Χίτζφελντ μπορεί να υπολογίζει σε όλες τους ποδοσφαιριστές που έχει ως κορμό, εκτός του καλού επιθετικού της Χόφενχαϊμ, Ντερντιγιόκ. Λογικά θα ξεκινήσει με τους Εμεγκάρα, Σεφέροβιτς στην κορυφή, όπως συνέβη και στον αγώνα στη Λευκωσία. Αήττητη στα 8 τελευταία, επίσημα και μη (5-3-0). Under και τα δύο πρώτα παιχνίδια της εντός έδρας στα προκριματικά. Έχει κερδίσει και τις τρεις φορές που υποδέχτηκε την Κύπρο. Και τα τρία σε επίσημα.

ΚΥΠΡΟΣ: Προσπαθεί να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία, σε ένα από τους πιο ανταγωνιστικούς ομίλους των προκριματικών, που όλοι μπορούν να κοντραριστούν με όλους. Μέχρι τώρα μετράει μόνο μία νίκη, απέναντι στην Ισλανδία και την πρόσφατη ισοπαλία με την Ελβετία στο ΓΣΠ. Μετά τη χθεσινή νίκη της Σλοβενίας έπιασε πάτο, 2 βαθμούς πίσω από τους Σλοβένους. Δεν υπήρχαν εκπλήξεις στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια για την αποστολή της ομάδας, η οποία βρίσκεται από την Πέμπτη στη Γενεύη. «Έκοψε» μόνο τον μέσου της ΑΕΚ Λάρνακας, Χρήστο Παύλου για πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε. Γκολ-γκολ και over και τα δύο εκτός έδρας για τα προκριματικά.

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Ελβετία είναι το μεγάλο φαβορί τόσο για το σημερινό ματς, όσο και για τον όμιλο, αλλά η πάντα φιλότιμη Κύπρος δεν «πέφτει» εύκολα. Περιμένουμε λογικό εύρος γκολ. 2-3 γκολ στο 2.10