Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Πάμε στοίχημα Premier League: ΚΠΡ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 12-14-15
Α’ Γύρος: ΣΙΤΙ-ΚΠΡ 3-1

ΚΠΡ: Πολύ κακή κόντρα στη ΜΚ Ντονς (Λιγκ 1) για το κύπελλο, γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα και αποκλεισμό με 2-4. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με το αυτογκόλ του αμυντικού Τραορέ (4’) και άλλα 3 γκολ στ συνέχεια και δεν έδειξε να μπαίνει στο παιχνίδι παρά μόνο στα τελευταία λεπτά, όταν μείωσε με τους Μποθρόιντ (83’), Παρκ (92’). Σαφώς καλύτερη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ για το πρωτάθλημα, ο νεοαποκτηθείς Ρεμί άνοιξε λογαριασμό στη νέα του ομάδα σκοράροντας το 0-1 στην πρώτη του εμφάνιση (14’). Στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και ισοφάρισαν στο 68’. Η ΚΠΡ πάντως στην επανάληψη θα μπορούσε να δεχτεί κι άλλο τέρμα. Έμεινε αήττητη για 3η αγωνιστικές (1-2-0), και πλέον μείωσε τη διαφορά στους 5, θέλει όμως ακόμα πολύ βελτίωση. Μεταξύ άλλων σε αυτό φταίνε κατά πολύ και οι κακές επιδόσεις στο Λόφτους, όπου μετράει μόλις μία νίκη ως τώρα για το πρωτάθλημα.
Έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (18). Γκολ-γκολ τα 6 τελευταία κόντρα στη Σίτι, τα 4 πιο πρόσφατα ήταν over 3.5. Η Γουέστ Μπρομ απέρριψε προτάσεις 7 και 5 εκατ. £ για τον επιθετικό Οντεμγουίγκι και τον αμυντικό Όλσον αντίστοιχα, αλλά όπως αναφέρεται στον βρετανικό τύπο, η ΚΠΡ δείχνει αποφασισμένη να επιστρέψει με καλύτερες. Δανεικός στην Αλ Γκαράφα του Κατάρ θα συνεχίσει ο Σισέ (18 συμμ./3 γκ.). Εκτός ο αμυντικός Μποσίνγκουα (13 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Χοϊλέ (15 συμμ.), Τζόνσον (3 συμμ.). Διαθέσιμος μετά από 3μηνη απουσία ο έμπειρος επιθετικός Ζαμόρα (10 συμμ./3 γκ.). Στο Κόπα Άφρικα με το Μάλι ο μέσο Ντιακιτέ (13 συμμ./1 ασίστ).


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: «Σφιχτό» το παιχνίδι για το κύπελλο στο Μπριτάνια, κατάφερε όμως τελικά να πάρει την πρόκριση από τη Στόουκ με γκολ του αμυντικού Ζαμπαλέτα στο 85’. Στους 16 θα παίξει κόντρα στη Λιντς. Στο πρωτάθλημα χωρίς ιδιαίτερο κόπο και με δύο προσωπικά γκολ του Νταβίντ Σίλβα, έφτασε στην εύκολη εντός έδρας επικράτηση με 2-0 επί της Φούλαμ, σημειώνοντας τη 4η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και μειώνοντας τη διαφορά από τη πρωτοπόρο Γιουνάιτεντ στους 4. Έχει την καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ (19), τομέας που είχε όμως ανησυχήσει τον Μαντσίνι στην αρχή της σεζόν, έχοντας κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και στα 5 τελευταία επίσημα. Υπήρξαν φήμες για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού μετά τον τραυματισμό του Κομπανί που θα απουσιάσει για 15 μέρες περίπου, αλλά η διοίκηση τις διέψευσε. Εκτός από τον Κομπανί (20 συμμ.), θα απουσιάσουν επίσης οι αμυντικοί Νάστασιτς (14 συμμ.), Μαϊκόν (5 συμμ.), Ρίτσαρντς (3 συμμ.), ο μέσος Νασρί (14 συμμ./1 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Μπαλοτέλι (14 συμμ./1 γκ.). Με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Κόπα Άφρικα ο αμυντικός Κολό Τουρέ (9 συμμ.) και οι μέσοι Γιάγια Τουρέ (21 συμμ./4 γκ./2 ασίστ), Ραζάκ (1 συμμ).


Πάμε στοίχημα: Ακόμα ένα κρίσιμο ματς με τους γηπεδούχους, αλλά η αποστολή τους σήμερα γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Θα κυνηγήσει σίγουρα το γκολ και μπορεί να το πετύχει , ενώ η Σίτι χωρίς τον Κομπανί δύσκολα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα για 6ο σερί  παιχνίδι. Γκολ-γκολ