Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Έφτασε η ώρα των... αποδείξεων.

Κολομβία και Βενεζουέλα «μονομαχούν» σε ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι του Copa America.

Με όνειρα και φιλοδοξίες ταξίδεψε στο Copa America η Κολομβία, η οποία προσφέρεται στο 1.44 για να φτάσει στη σημερινή νίκη της εκκίνησης.
Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν πριν από λίγες ημέρες την Κόστα Ρίκα, σε φιλική αναμέτρηση, επικρατώντας με «σβηστές μηχανές» με 1-0, σκορ που προσφέρεται στο 6.00 για να εμφανιστεί και σήμερα στα προγνωστικά.
Έτσι, συντήρησαν το σερί συνεχόμενων νικών, καθώς έχουν να επιδείξουν 7/7 το τελευταίο διάστημα, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν πρώτοι στη σημερινή αναμέτρηση να προσφέρεται στο 1.36.
Απόλυτα ισορροπημένη είναι η παράδοση, καθώς στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια των δύο ομάδων, κάθε μία έχει να επιδείξει από τέσσερις νίκες, ενώ δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Από νίκη προέρχεται και η Βενεζουέλα, η οποία στον τελευταίο της φιλικό αγώνα επικράτησε με 1-0 του Περού, σκορ που προσφέρεται στο 17.00 για να εμφανιστεί και σήμερα.
Αυτή ήταν η τρίτη της νίκη στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια, με το ενδεχόμενο να επικρατήσει και απόψε να προσφέρεται στο 8.00.
Είχε προηγηθεί η επίσκεψη στην έδρα της Τζαμάικα, όπου και γνώρισε την ήττα με 2-1. Αξίζει, παράλληλα, να σημειωθεί ότι τέσσερα από τα τελευταία πέντε της παιχνίδια (ποσοστό 80%) έληξαν goal-goal, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και σήμερα οι δύο ομάδες να προσφέρεται στο 2.00.