Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Κώστας Κατσουράνης: Το περίμενα ότι θα δάκρυζε.

Θυμίζει κάτι από Ελλάδα ο Φερνάντο Σάντος, που ήταν η μεγάλη αποκάλυψη μετά την πρόκριση της «γαλανόλευκης» επί της Ρουμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η βραδιά της Δευτέρας ήταν μεγαλειώδης για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας, που με δύο από τις πιο μεστές εμφανίσεις απέναντι στο σύνολο του Βίκτορ Πιτούρκα πήρε το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης.

Η προσπάθεια δύο χρόνων χρειάστηκε και δύο αγώνες μπαράζ για να γραφτεί τελικά ένα αίσιο τέλος, με συνολικό σκορ 4-2 υπέρ των Ελλήνων.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Κώστας Μήτρογλου: Δε θα έχουμε στο μυαλό μας το 3-1.

Αποφασισμένος να οδηγήσει την Ελλάδα στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου εμφανίζεται ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο Έλληνας άσος διανύει ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, καθώς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στην Ευρώπη, αναπτύσσοντας μία ερωτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Η σχέση αυτή συνεχίστηκε και στον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στη Ρουμανία, όπου σκόραρε δύο τέρματα και οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο νικηφόρο 3-1, σκορ που του χαρίζει το πάνω χέρι στην πρόκριση.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Λιονέλ Μέσι: Για μένα είναι κρίμα που δεν θα παίξω.

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Βίκτορ Βαλντές σχετικά με τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι.

Και μια τρίχα να σπάσει από τα μαλλιά του Αργεντινού μπορεί να γίνει σοβαρό θέμα συζήτησης, πόσο μάλλον η ξαφνική είδηση περί δίμηνης απουσίας του από τα γήπεδα, λόγω τραυματισμού.
Αιτία μία βαριά θλάση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού, η οποία ουσιαστικά επιδεινώθηκε από τον τραυματισμό που είχε στο τελευταίο παιχνίδι των Καταλανών με την Μπέτις.